Bo på Lantgård i Skåne
Svenska   Dansk   Nederlands   Deutsch   English

Västanby Gård

www.schwedengang.se/
Rum och frukost: axaxaxaxax

På den mer än 100 år gamla gården Västanby bedriver vi hästuppfödning och Bo på Lantgård. Ni bor bekvämt i vår 110 m2 stora "Ryttmästarbostad" med härliga öppna ytor och utsikt över fälten. Lägenheten har WiFi, micro samt tvätt- och diskmaskin. Ni har även tillgång till egen uteplats samt en stor studsmatta. På gården finns hästar, katter, höns och våra glada hundar. Vi erbjuder även Bed and Box för dig med häst. Vi finns ca 5 km norr om Lund, på vackra, böljande Lundaslätten med närhet till både Malmö och Köpenhamn. Lägenheten har självhushåll. Frukostkorg kan köpas till om så önskas. Välkommen till oss!

Västanby Gård

Kontaktinformation

Karin Odh
Stångby 821, Västanby Gård, 225 91 Lund
karin@vastanby.se
Tel: 070-220 54 92

Hemsida: www.schwedengang.se/

Närmsta tätort:
Lund

GPS-koordinater:
55.75514,13.15217
Se karta nedan

Självhushåll:

Slutstädning kan köpas Frukost tillhandahålles mot tillägg Sänglinne tillhandahålles mot tillägg Kök/pentry för gäster

Om boendet och gården:

Tvättmöjligheter finns Öppet året runt Avskilt/insynsskyddat läge Internet finns Rökfritt Grill/grillplats Uteplats Särskilt barnanpassat/lekplats för barn P-plats för större fordon (husbil) Egen häst kan medtagas, tillgång till boxplats Egen stuga (fristående hus)

Priser

Nedanstående ger en indikation om gårdens prisnivå. Se gårdens hemsida eller kontakta värden för mer information.

Dygnshyra självhushåll per rum/lägenhet/stuga (SEK): Högsäsong: 950 Lågsäsong: 700 Veckohyra självhushåll per rum/lägenhet/stuga (SEK): Högsäsong: 5300 Lågsäsong: 4500
Totalt antal bäddar, självhushåll (ord + extra): 5

Djur på gården:

På gården har vi katter, hundar, hästar, höns.

Aktiviteter på gården:

StudsmattaCykeluthyrning

Aktiviteter inom 3 km:

Vandringsled

Aktiviteter 3 - 15 km:

FiskeHyra båt eller kanotVandringsledGolf

Service inom 3 km:

Livsmedelsaffär

Service 3 - 15 km från gården:

Restaurang/serveringLivsmedelsaffärBageri eller café

Gårdens omgivning:

Öppet landskap

Mer information om gården:

Vår Ryttmästarbostad renoverades 2007/2018 och är på 110 m2 fördelat på ljusa, öppna ytor med sällskapsrum och kök i ett samt ett sovrum på ovanvåningen. Lägenheten ligger på gården men ändå avskiljt och har en härlig utsikt över Lundaslättens bördiga fält. I lägenheten finns alla moderniteter så som fritt WiFi, mikro, diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare och centraldammsugare. I ovanvåningens sovrum finns det fyra bäddar samt en barnsäng. Utanför lägenheten finns en mysig uteplats med möjlighet att grilla. Barnen (och alla vuxna med barnasinnet kvar) får gärna hoppa på vår stora studsmatta som står precis utanför. Det finns även möjlighet hyra cyklar eller pingisbord.