Bo på Lantgård i Skåne
Svenska   Dansk   Nederlands   Deutsch   English

Västanby Gård

www.schwedengang.se/
Rum och frukost: axaxaxaxax

På den mer än 100 år gamla gården Västanby bedriver vi hästuppfödning, tävlingsverksamhet och Bo på Lantgård. Du bor bekvämt i vår fräscha, rymliga Ryttmästarbostad med härliga öppna ytor och utsikt över fälten. Ni har även tillgång till egen uteplats. På gården finns hästar, katter, höns och våra glada hundar. Vi erbjuder även Bed and Box för dig med häst. Vi berättar också gärna mer om våra solceller och vindkraftverk som vi har på gården. Vi finns ca 5 km norr om Lund, på vackra, böljande Lundaslätten med närhet till både Malmö och Köpenhamn. Välkommen till oss.

Västanby Gård

Kontaktinformation

Karin Odh
Schwedengang, Stångby Västanby Gård, 225 91 Lund
karin@vastanby.se
Tel: 070-220 54 92

Hemsida: www.schwedengang.se/

Närmsta tätort:
Lund

GPS-koordinater:
55.75514,13.15217
Se karta nedan

Självhushåll:

Slutstädning kan köpas Frukost tillhandahålles mot tillägg Sänglinne tillhandahålles mot tillägg Kök/pentry för gäster

Om boendet och gården:

Tvättmöjligheter finns Öppet året runt Avskilt/insynsskyddat läge Internet finns Rökfritt Grill/grillplats Uteplats Särskilt barnanpassat/lekplats för barn P-plats för större fordon (husbil) Egen häst kan medtagas, tillgång till boxplats Egen stuga (fristående hus)

Priser

Nedanstående ger en indikation om gårdens prisnivå. Se gårdens hemsida eller kontakta värden för mer information.

Dygnshyra självhushåll per rum/lägenhet/stuga (SEK): Högsäsong: 950 Lågsäsong: 900 Veckohyra självhushåll per rum/lägenhet/stuga (SEK): Högsäsong: 5300 Lågsäsong: 5000
Totalt antal bäddar, självhushåll (ord + extra): 7

Djur på gården:

På gården har vi katter, hundar, hästar, höns.

Aktiviteter på gården:

StudsmattaCykeluthyrning

Aktiviteter inom 3 km:

Vandringsled

Aktiviteter 3 - 15 km:

FiskeHyra båt eller kanotVandringsled

Service inom 3 km:

Livsmedelsaffär

Service 3 - 15 km från gården:

Restaurang/serveringLivsmedelsaffärBageri eller café

Gårdens omgivning:

Öppet landskap

Mer information om gården:

Vår Ryttmästarbostad renoverades 2007/2018 och är på 110 m2 fördelat på ljusa, öppna ytor med sällskapsrum och kök i ett samt sovrum på ovanvåningen. Lägenheten ligger på gården men ändå avskiljt och har en härlig utsikt över Lundaslättens bördiga fält. I lägenheten finns alla moderniteter så som fritt WiFi, mikro, diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare och centraldammsugare. I ovanvåningens sovrum finns fyra bäddar och i allrummet finns möjlighet till tre extrasängar. Utanför lägenheten finns en mysig uteplats med möjlighet att grilla. Barnen (och alla vuxna med barnasinnet kvar) får gärna hoppa på vår stora studsmatta som står precis utanför. Det finns även möjlighet hyra cyklar eller pingisbord.